Vi känner alla igen känslan när telefonen tappas i marken och oron som följer för att se om skärmen höll eller sprack. Repor och krosskador är vanligt förekommande på dagens avancerade mobiler. Att reparera skärmen kan bli kostsamt och om du har oturen att dessutom skada batteri, kamera eller någon annan funktion så gräver det ett stort hål i plånboken. Här kan du läsa mer om hur du bäst skyddar mobilskärmen.

Ett skydd minskar risken för skador

Trots att du har en spricka i din mobil kan du fortfarande oftast använda den utan problem, även om det såklart inte är särskilt kul. Kom ihåg att sprickor gör att det är lättare för fukt och annat smuts att ta sig in i mobilen för att sedan orsaka mer långvariga skador som blir dyrare att reparera. En billig investering är ett skal och ett skärmskydd.

Utan skydd – ingen garanti!

En spräckt skärm täcks normalt sätt inte av försäkring eller garanti då dessa skador oftast är självförvållade och inte orsakade av ett fabriksfel. Yttre påverkan är den mest troliga orsaken till att skärmen går sönder och därför måste konsumenten stå för lagning själv. Om skärmen inte lagas uppkommer snart andra problem som gör att det bara blir dyrare och dyrare. Skyddande mobilskal hittas bäst på nätet.

Posted in: Mobil.
Last Modified: oktober 14, 2020